Preparation of Meat Products. Equipment for home meat processing.

Showing all 5 results

Smokehouse

0.00 

Smokehouse

Üheks meie seeriatoodangu artikliks on suitsuahjud, grillahjud ja lõkkealused. Suitsuahjusid  oleme tootnud ettevõtte loomisest peale, teised tooted on lisandunud aegade jooksul vastavalt nõudlusele.

Lihasüstal ( süstal + 2 otsikud)

9.15 

Lihapihusti – süstal (100 ml) + 2 otsikud (13 cm)

Süstal on valmistatud paindlikust plastikust, otsikud roostevabad – ühel otsikul on külje avad.
 Soolavett, marinaadi lihasse või linnulihasse süstida. See aitab saavutada kõrgeid tulemusi ja kvaliteedi, ilma kahjustamata tooraine struktuuri.

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

13.01 

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

Roostevabast terasest
termomeeter. Mõõtevahemik 0
°C kuni +100 °C

Width: 7.0cm
Product depth: 7.0cm
Product height: 35.2cm

Professional meat tenderizer with stainless steel

16.00 

Professional meat tenderizer with stainless steel
Tenderizer (meat tenderer) is intended for the preparation of juicy steaks.
Makes meat tender. The ergonomic shape allows you to soften. Advantages: – reduces the time of baking, frying and grilling by up to 50%, – ensures better assimilation of marinades and spices, – softens meat, chops fibers. Size 5 x 7.5 x 10.8 cm.