Kanged joogid, liköörid, destilleerimine. Varustus ja koostisosad koduseks tootmiseks.

Näitan 1–48 tulemust 166-st

Prantsuse tammelaastud 300gr.

Prantsuse tammelaastud 300gr.

2-5 Gr/ 1L

Plastkork dosaatoriga Guala

0.57 

Plastkork dosaatoriga Guala

MUST, KOLLANE, BORDOO, TSIN,
VÄRVIVALIK (POOD), HOBE

Sobib pudelitele kaelaga KPM –
30

Plastpudelikork GUAALA, Liider KPM-30

0.57 

Plastpudelikork GUAALA, Liider  KPM-30

MUST, KOLLANE, BORDOO, TSIN,
VÄRVIVALIK (POOD), HOBE

Sobib pudelitele kaelaga KPM –
30

Iiri sammal 10gr

1.53 

Iiri sammal 10gr

Iirimaa moss on looduslik ravimeetod kuuma õlu selgitamiseks. See on saadud Iirimaa rannikul asuvatest merepõhjavetikatest.Lisatud viimased 10-15 minutit õlist (st hopping), see sadestub valgus leiavad virde, mis põhjustab vähem õlu hägune.

Viinapudeli korgid 8 tk

1.83 

Viinapudeli korgid 8 tk

Bizon grass

2.04 

Bizon grass EKO

Serving 5 liters of alcohol. Vodka gives subtle flavor and aroma.

Whisky Smoked Blend 20ml

2.23 

Whisky Smoked Blend  20ml

Plastiklehter 10cm

2.54 

Plastiklehter 10cm

Canadian Whiskey 20ml

2.54 

Canadian Whiskey 20ml

Lemon Vodka 25ml

2.54 

Lemon Vodka 25ml

Segage ja nautige.Pudelikesest piisab 75 cl 40%-le alkoholile

Vanilla Vodka 25ml

2.54 

Vanilla Vodka 25ml

Segage ja nautige.Pudelikesest piisab 75 cl 40%-le alkoholile

Mandarin Vodka 25ml

2.54 

Mandarin Vodka 25ml

Segage ja nautige.Pudelikesest piisab 75 cl 40%-le alkoholile

SpiritFerm SUPERKLAR 24h

2.54 

SpiritFerm SUPERKLAR  24h

Veini, õlle ja muud selitaja

Muudab veini, õlle ja muud 24 tunni jooksul selgeks. Ei sobi punasele veinile sest selgitab veinist värvaine välja .

JAKTSNAPS Exclusive 25 ml

2.54 

JAKTSNAPS Exclusive 25 ml

Engelsk Dry Gin essence 25 ml

2.54 

Engelsk Dry Gin essence 25 ml

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

2.95 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Prantsuse tammelaastud 50gr.

3.05 

Prantsuse tammelaastud 50gr.

2-5 Gr/ 1L

Ameerika tammelaastud 50gr.

3.05 

Ameerika tammelaastud 50gr.

Kastanilaastud 50gr. Prantsuse

3.05 

 Kastanilaastud 50gr. Prantsuse

2-5 Gr/ 1L

SpiritFerm T3 Extreme

3.05 

SpiritFerm T3 Extreme

Käärimise jaoks:
5 kg suhkurt 2 päevaga – toodab 13% alcohol.
6 kg suhkurt 3 päevaga – toodab 15% alcohol.
7 kg suhkurt 4 päevaga – toodab 17% alcohol.

Coobra Turbo Clear 24h

3.05 

Coobra Turbo Clear 24h

Veini, õlle ja muud selitaja

Muudab veini, õlle ja muud 24 tunni jooksul selgeks. Ei sobi punasele veinile sest selgitab veinist värvaine välja .

AROMATIC WINE COMPLEX – Veini pärm Universaalpärm

3.05 

AROMATIC WINE COMPLEX – Veini pärm Universaalpärm

Kuni 25-50 L veini kääritamiseks

Alkoholi pärm COOBRA BASIC T3

3.05 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC T3

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Aktiivne meepärm Coobra 10gr

3.05 

Aktiivne meepärm Coobra 10gr

Prantsuse Saccharomyces Cervisie aktiivne pärm, mis on pühendatud iidade kääritamisele.

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

3.05 

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

Prantsuse pärm, mis on aktiivne CYDRU Saccharomyces Cervisie valmistamiseks, mis on ette nähtud sidrite ja vahuveinide kääritamiseks 25-30 liitri veini jaoks.

XO Brandy 20ml

3.26 

XO Brandy  20ml

Turbo Carbon – Carbon

3.36 

Turbo Carbon

Add to any High Alcohol Yeast for a clean smooth spirit.

Alkoholi pärm T3

3.56 

Alkoholi pärm T3

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Turbo Yeast AromaXL T3

3.56 

Turbo Yeast AromaXL T3

To make 25L: first add 21L of water 30°C to your fermenter. Then add 6-7kg of sugar, mix well until fully dissolved. Finally add contents of this sachet. Leave to ferment at 20°C-30°C, best is 25°C. Ready in 3 days!

Ingredients: Yeast, nutrient, vitamins and trace minerals.

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

3.81 

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Made in Sweden.

Absinthe Classic 20 ml

4.06 

Absinthe Classic 20 ml

Superpärm COOBRA RUM YEAST

4.58 

Superpärm COOBRA RUM YEAST

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Ameerika tammelaastud 100gr.

5.09 

Ameerika tammelaastud 100gr.

Toidu gütseriin 120ml

5.09 

  Toidu gütseriin 120ml

Turbo pärm 8 JAST

5.09 

Turbo pärm 8 JAST.

Superpärm
Segada 6-8kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Prantsuse tammelaastud 100gr.

5.09 

Prantsuse tammelaastud 100gr.

2-5 Gr/ 1L

ALCOPUR, 5 gr. 10-20 L

5.09 

ALCOPUR, 5 gr. 10-20 L

Distipur Erbsloh 7gr

5.09 

Distipur Erbsloh 7 gr.