Plum Brandy Slivovits 250ml

17.00 

 Plum Brandy Slivovits 250ml 

25ml Plum Brandy Slivovits – 750ml (40%-60%) + 50-75gr  suhkrut

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

3.81 

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Made in Sweden.

Alkomeeter kangele SpiritFerm 0-100% 16-18cm

7.11 

Alkomeeter kangele  SpiritFerm 0-100% 16-18cm

Lemon Vodka 25ml

2.54 

Lemon Vodka 25ml

Segage ja nautige.Pudelikesest piisab 75 cl 40%-le alkoholile

Aktiivsüsi 1,7 l Fantom

10.00 

Aktiivsüsi 1,7 l Fantom

Vendor Fantom is a high quality activated carbon which will be your greatest ally in the fight for a clearer distillate.

Granucol Ge (50г)

5.09 

Granucol Ge (50г)

Destillaatide ja muu alkoholi puhastamiseks. Eemaldab kõrvalised lõhnad ja maitsed s.h. hallituse maitse.

Doseerimine 20-100g/ 100L kohta. Optimaalne kogus määratakse eksperimentaalselt. Hoitakse lahuses 2 ööpäeva ja filtreeritakse siis välja.

Aktiivsüsi Coobra 1kg (kask) graanulid 4mm

14.00 

Aktiivsüsi Coobra 1kg (kask) graanulid 4 mm

Coobra carbon is an excellent way to purify liquid containing alcohol.

Cognac Mild Fransk essence 250 ml

17.00 

Cognac Mild Fransk essence 250 ml

Jamaica Rum Dark essence 250 ml

17.00 

Jamaica Rum Dark essence 250 ml

CALVADOS 250ml

17.00 

CALVADOS  250ml – 7,5L – 10L

25ml – 0,750 – 1000 ml  40%

Made in Sweden

SpiritFerm TC6 BlackMagic + carbon

5.09 

 Alkoholi pärm SpiritFerm TC6 BlackMagic + carbon

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Panchenkov grid from copper

18.30 

Panchenkov grid from copper

Hind  1 m

Ameerika tammelaastud 300gr.

12.20 

Ameerika tammelaastud 300gr.

Alkomeeter (22cm) mensuuriga 100ml

8.14 

Alkomeeter mensuuriga

Alkomeeter 22 cm + mensuur
Mõeldud kange alkoholi mõõtmiseks

XO Brandy 20ml

4.00 

XO Brandy  20ml

Distillation Column Reflux

447.34 

 Distillation Column Reflux

Height 50 cm

Cooler tube lenght 40 cm, diameter 6 cm (3 m, fi 8 mm)

Cooling water inlet/outlet 10mm
Distillation outlet 8mm

Induktsioonpliit 3,5 kW ( Kuni 100 kg) Sammuga 100W AromaXL

249.00 

Induktsioonpliit 3,5 kW ( Kuni 100 kg) Sammuga 100W AromaXL

 

Panchenkov grid from stainless steel

12.00 

Panchenkov grid from stainless steel

Price per 1 meter

Air Still Filter & Collector 1.2 Litre

30.50 

Air Still Filter & Collector 1.2 Litre

Small filter system designed to take one small Air Still Carbon Cartridge to treat the output from 1 Air Still Distillation. Carbon should be replaced for each bottle but Foam Washers may be re-used.

Settemispaak 260 ml destilleerimiseks

76.25 

Settemispaak 260 ml destilleerimiseks

Kastanilaastud 50gr. Prantsuse

3.05 

 Kastanilaastud 50gr. Prantsuse

2-5 Gr/ 1L

Digitaalne termomeeter (-50C-+300C)

12.71 

Digitaalne termomeeter  (-50C-+300C)

Pärm SpiritFerm X-Press 9KG 21,5%

6.50 

SpiritFerm X-PRESS pärm on uue põlvkonna toode!

Pähkel vaheseinad 50g

7.00 

Lõhna lisaaineid, destillaadid – Pähkel vaheseinad 50g

Pähkel vaheseinad ja ilmselt see on kõige lihtsam ja kättesaadavam, maitse lisaaine maja destillaat, mis maitsega kaste.

Pähkel vaheseinad on anda juua konjaki värvi, algne lõhnaainete ja ainulaadne maitse.

Prantsuse tammelaastud 300gr.

15.00 

Prantsuse tammelaastud 300gr.

2-5 Gr/ 1L

BOURBON AMERICAN WHISKEY 250ml

17.00 

BOURBON AMERICAN WHISKEY 250ml – 7,5L – 10L

25ml – 0,750 – 1000 ml  40%

Made in Sweden

AMARETTO 250ml

17.00 

AMARETTO 250ml

25ml Amaretto – 750ml (45%) + 200gr suhrut

TENNESSEE WHISKY 250ml

17.00 

TENNESSEE WHISKY 250ml – 7,5L – 10L

25ml – 0,750 – 1000 ml  40%

Made in Sweden

Spiraaljahuti roostevaba

81.34 

Spiraaljahuti roostevaba

60cm x 40cm x 8mm

Ameerika tammelaastud 50gr.

3.05 

Ameerika tammelaastud 50gr.

Elektrooniline termomeeter

12.71 

Elektrooniline termomeeter

-50…+300 °C

Prantsuse tammelaastud 100gr.

5.09 

Prantsuse tammelaastud 100gr.

2-5 Gr/ 1L

Turbo pärm 8 JAST

5.09 

Turbo pärm 8 JAST.

Superpärm
Segada 6-8kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.