Lihatoodete valmistamine. Varustus koduseks liha töötlemiseks.

Näitan kõiki 5 tulemust

Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)

16.00 

Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)

Tenderizer (lihapakkuja) on mõeldud mahlaste praadide valmistamiseks.
Teeb liha pehmeks. Ergonoomiline kuju võimaldab teil pehmendada. Eelised: – vähendab küpsetamise, praadimise ja grillimise aega kuni 50%, – tagab marinaadide ja vürtside parema assimilatsiooni, – pehmendab liha, tükeldab kiud.
Suurus 5 x 7,5 x 10,8 cm.

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

13.01 

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

Roostevabast terasest
termomeeter. Mõõtevahemik 0
°C kuni +100 °C

Width: 7.0cm
Product depth: 7.0cm
Product height: 35.2cm

Lihasüstal ( süstal + 2 otsikud)

9.15 

Lihapihusti – süstal (100 ml) + 2 otsikud (13 cm)

Süstal on valmistatud paindlikust plastikust, otsikud roostevabad – ühel otsikul on külje avad.
 Soolavett, marinaadi lihasse või linnulihasse süstida. See aitab saavutada kõrgeid tulemusi ja kvaliteedi, ilma kahjustamata tooraine struktuuri.

Suitsuahjud

0.00 

Suitsuahjud

Üheks meie seeriatoodangu artikliks on suitsuahjud, grillahjud ja lõkkealused. Suitsuahjusid  oleme tootnud ettevõtte loomisest peale, teised tooted on lisandunud aegade jooksul vastavalt nõudlusele.