Lihatoodete valmistamine
Lihatoodete valmistamine. Varustus koduseks liha töötlemiseks.
Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)
16.00 €Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)
Tenderizer (lihapakkuja) on mõeldud mahlaste praadide valmistamiseks. Teeb liha pehmeks. Ergonoomiline kuju võimaldab teil pehmendada. Eelised: – vähendab küpsetamise, praadimise ja grillimise aega kuni 50%, – tagab marinaadide ja vürtside parema assimilatsiooni, – pehmendab liha, tükeldab kiud.
Suurus 5 x 7,5 x 10,8 cm.
Lihasüstal ( süstal + 2 otsikud)
9.15 €Lihapihusti – süstal (100 ml) + 2 otsikud (13 cm)
Süstal on valmistatud paindlikust plastikust, otsikud roostevabad – ühel otsikul on külje avad.
Soolavett, marinaadi lihasse või linnulihasse süstida. See aitab saavutada kõrgeid tulemusi ja kvaliteedi, ilma kahjustamata tooraine struktuuri.
Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C
13.01 €Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C
Roostevabast terasest
termomeeter. Mõõtevahemik 0
°C kuni +100 °C
Width: 7.0cm
Product depth: 7.0cm
Product height: 35.2cm
Suitsuahjud
0.00 €Suitsuahjud
Üheks meie seeriatoodangu artikliks on suitsuahjud, grillahjud ja lõkkealused. Suitsuahjusid oleme tootnud ettevõtte loomisest peale, teised tooted on lisandunud aegade jooksul vastavalt nõudlusele.