Lihatoodete valmistamine. Varustus koduseks liha töötlemiseks.

Näitan kõiki 5 tulemust

Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)

16.00 

Lihapehmendaja – tenderizer ( 56 nuga)

Tenderizer (lihapakkuja) on mõeldud mahlaste praadide valmistamiseks.
Teeb liha pehmeks. Ergonoomiline kuju võimaldab teil pehmendada. Eelised: – vähendab küpsetamise, praadimise ja grillimise aega kuni 50%, – tagab marinaadide ja vürtside parema assimilatsiooni, – pehmendab liha, tükeldab kiud.
Suurus 5 x 7,5 x 10,8 cm.

Lihasüstal ( süstal + 2 otsikud)

9.15 

Lihapihusti – süstal (100 ml) + 2 otsikud (13 cm)

Süstal on valmistatud paindlikust plastikust, otsikud roostevabad – ühel otsikul on külje avad.
 Soolavett, marinaadi lihasse või linnulihasse süstida. See aitab saavutada kõrgeid tulemusi ja kvaliteedi, ilma kahjustamata tooraine struktuuri.

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

13.01 

Pruulimise termomeeter 0°C+100 °C

Roostevabast terasest
termomeeter. Mõõtevahemik 0
°C kuni +100 °C

Width: 7.0cm
Product depth: 7.0cm
Product height: 35.2cm

Suitsuahjud

0.00 

Suitsuahjud

Üheks meie seeriatoodangu artikliks on suitsuahjud, grillahjud ja lõkkealused. Suitsuahjusid  oleme tootnud ettevõtte loomisest peale, teised tooted on lisandunud aegade jooksul vastavalt nõudlusele.