Spetsiaalselt kuivatatud mõdupärm puhta mõdu saamiseks, milles on vähe või üldse mitte estreid. Kuni 25 liitri veini jaoks. Parim käärimistemperatuur on 22–25 °C, maksimaalselt 27 °C. Parima tulemuse saavutamiseks lahustage pärm 3 dl umbes 22–25 °C vees ja laske umbes 30 minutit tõmmata. Seejärel valatakse pärm ettevaatlikult veinivirre – jätke pind puutumata. Pärm peaks käivituma umbes 10 tunni pärast. Pärm hävib temperatuuril veidi üle 30 °C. Hoida jahedas kohas.
Aktiivne meepärm Coobra
3.00 €
Aktiivne meepärm “Coobra” (10g)
JÄRELMAKSU KALKULAATOR
Järelmaks
Sissemakse €
Makseperiood
Kuumakse
Antud järelmaksu kalkulaator näitab igakuiste maksete ligikaudset summat kauba järelmaksuga ostmisel. Lõplik järelmaksuga ostu vormistamine toimub ostukorvis.

5.0
Kirjeldus
Tootekood:
ARES312
Kategooriad: Kanged joogid, lisandid, destilleerimine, Koduõlle pruulimine ja siidri valmistamine, Koduvein, Õllepärm, Pärmid ja lisandid, Veini pärmid