Pakend sisaldab 360 grammi pärmi, mis on mõeldud 100 liitri meski jaoks.
Kääritamine kestab 4-6 päeva. Optimaalne käärimistemperatuur: +21°C – +29°C. Alkoholitaluvus: 16 kuni 18%.
100 liitri meski valmistamine:
1. Lahustage 25 kg suhkrut või 28 kg dekstroosi 40 liitris kuumas vees (suhkur ja vesi: 1:1,6. dekstroos ja vesi: 1:1,43).
2. Segage hoolikalt.
3. Lisage 100 liitrile veele vett.
4. Laske temperatuuril 25°C tõusta.
5. Lisage koti sisu ja segage uuesti.
AromaXL Mega Pack
13.00 €
Turbo Pärm AromaXL Mega Pack (100L / 16-18%)
JÄRELMAKSU KALKULAATOR
Järelmaks
Sissemakse €
Makseperiood
Kuumakse
Antud järelmaksu kalkulaator näitab igakuiste maksete ligikaudset summat kauba järelmaksuga ostmisel. Lõplik järelmaksuga ostu vormistamine toimub ostukorvis.

5.0
Kirjeldus
Kategooriad: Kanged joogid, lisandid, destilleerimine, Pärmid ja lisandid