Tootja esitleb ideaalset seadet liha valmistamiseks. Singikeetja on loodud maitsvate koduste külmlõikude valmistamiseks. Seda on lihtne kasutada ja see võimaldab teil valmistada nii liha- kui ka taimetoite.
Moodne ja tervislik toiduvalmistamine. Teie otsustate, milliseid looduslikke koostisosi soovite oma maitsvate külmlõikude valmistamiseks kasutada – nii kuivatatud kui ka kuivatamata. Singikeetja sobib ideaalselt ka taimetoitude valmistamiseks.
Tõestatud ja ohutu. Singikeetja on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis sobivad toiduga kokkupuutumiseks. Toode on registreeritud Euroopa Patendiametis.
Lihtne ja mugav kasutada – Singikeetja on hõlpsasti kasutatav seade. Kasutusjuhend ja tõestatud retseptid on kaasas. Kaane keskel on pesa, millel on auk liha temperatuuri otse mõõtmiseks. Seda tehakse sondtermomeetri abil (ei kuulu komplekti).
Soovitame ka: kilekotte singivalmistaja jaoks.
Mõõtmed:
Kogu singivalmistaja (vedru ja kaanega):
Laius/Pikkus/Kõrgus [cm]: 11,5/11,5/18,5 tükki
Prosciuttovalmistaja:
Äärise läbimõõt: 11,2 cm
Kambri läbimõõt: 10 cm
Kõrgus: 17 cm
Kaal: 0,25 kg
Kaas:
Ø: 11,6 cm
Kõrgus: 1,5 cm
Kaal: 0,1 kg
Vedru ja surveplaat:
Survekaan: Ø: 9,7 cm
Eemaldatav vedru
Klambri pikkus vedruga: 8,6 cm
Kaal: 0,1 kg