Tammevaat kraaniga 3L

150.00 

Tammevaat kraaniga 3L

Võib säilitada veini, konjaki,whisky ja muud.

Tammevaat kraaniga 50L

579.50 

Tammevaat kraaniga 50L

Võib säilitada veini, konjaki,whisky ja muud.

Tammevaat kraaniga 5L

177.91 

Tammevaat kraaniga 5L

Võib säilitada veini, konjaki,whisky ja muud.

Tannin VINOFERM TANNOBLANC 100g

22.36 

Vinoferm®Tannoblanc
Tannin compound, particularly suitable for white wines. Has very good antioxidant properties as well as a bouquet enhancing effect. Also has a slight fining action.
Dosage: 0,5-1g/10 litres.

Tannin VINOFERM TANNOROUGE 100g

8.64 

Vinoferm®Tannorouge
Tannin from the sweet chestnut. Mainly used for red wines. Beside bouquet enhancing properties, also has a stabilising effect on anthocyans (red pigments). Best added at the beginning of fermentation.
Dosage: 1-3 g/10 litres.

TENNESSEE WHISKY 250ml

16.26 

TENNESSEE WHISKY 250ml – 7,5L – 10L

25ml – 0,750 – 1000 ml  40%

Made in Sweden

Toidu gütseriin 120ml

5.09 

  Toidu gütseriin 120ml

Toidu gütseriin 500ml

15.25 

  Toidu gütseriin 500ml

Toidu gütseriin 5L (6250gr.)

127.09 

Toidu gütseriin 5L (6250gr.)

Tootmistermomeeter 0 +120 C

8.64 

Tootmistermomeeter  0  +120 C

Tootmistermomeeter 0 +250 C

8.64 

Tootmistermomeeter BBQ  0  +250 C 

2in1 Grillimiseks ja suitsutamiseks

Turbo Carbon – Carbon

3.36 

Turbo Carbon

Add to any High Alcohol Yeast for a clean smooth spirit.

Turbo pärm 8 JAST

5.09 

Turbo pärm 8 JAST.

Superpärm
Segada 6-8kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

3.81 

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Made in Sweden.

Turbo pärm Moskva style Spiritferm

5.09 

Turbo pärm Moskva style Spiritferm

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva

7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 3-4 päeva

8kg suhkrut – 19L= kokku 25L

19-20% 5-6 päeva

Turbo Yeast AromaXL T3

3.56 

Turbo Yeast AromaXL T3

To make 25L: first add 21L of water 30°C to your fermenter. Then add 6-7kg of sugar, mix well until fully dissolved. Finally add contents of this sachet. Leave to ferment at 20°C-30°C, best is 25°C. Ready in 3 days!

Ingredients: Yeast, nutrient, vitamins and trace minerals.

Vanilla Vodka 25ml

2.54 

Vanilla Vodka 25ml

Segage ja nautige.Pudelikesest piisab 75 cl 40%-le alkoholile

Vesilukk , mulksutaja , kääritustoru

5.09 

Vesilukk , mulksutaja , kääritustoru

Airlock – cylindrical with cover and rubber

Manufacturer: Italy

Viinapudeli korgid 8 tk

1.83 

Viinapudeli korgid 8 tk

Whisky Smoked Blend 20ml

2.23 

Whisky Smoked Blend  20ml

XO Brandy 20ml

3.26 

XO Brandy  20ml