Koji Angel on universaalne turbopärm ensüümikompleksiga, mis on mõeldud teraviljapüree ja -virrete valmistamiseks ilma eelneva keetmise või sahharifitseerimiseta. See toode ühendab aktiivse pärmi ja ensüüme, et tagada tärklise efektiivne lagundamine tooraines.
Tootja: Hiina
Tootevorm: Pulber
Netokaal: 500 g
Mõeldud teravilja, tärkliserikaste ja keeruliste toorainesegude (riis, nisu, oder, mais, kaer jne) kääritamiseks.
Sisaldab aktiivset pärmi ja ensüümikompleksi: alfa-amülaas, glükoamülaas ja fütoamülaas.
Tagab kiire ja täieliku käärimise kõrge alkoholisisaldusega.
Võimaldab teravilja kääritamist ilma keetmise või linnase lisamiseta.
Üks pakend (500 g) on piisav umbes 250-300 liitri püree jaoks.
Annus: 7-10 g pärmi 1 kg teravilja kohta.
Näidisretsept: 25 liitri vee ja 5 kg teravilja kohta kasutage umbes 50 g pärmi.
Ettevalmistus: Aktiveerige pärm eelnevalt soojas vees (20–30 °C) ja lisage ettevalmistatud virdele.
Kääritustemperatuur: +23 kuni +30 °C.
Kääritusaeg: 2–3 nädalat (sõltuvalt temperatuurist ja tera koostisest).
Hoida jahedas, kuivas ja otsese päikesevalguse ning niiskuse eest kaitstult. Pärast avamist on soovitatav pakend tihedalt sulgeda ja ära tarvitada mõne kuu jooksul.
Koji Angel erineb tavalisest õlle- või veinipärmist selle poolest, et see sisaldab ensüüme, mis lagundavad automaatselt teraviljas sisalduvat tärklist. See lihtsustab teraviljapüree valmistamise protsessi.
Selle toote kasutamine alkohoolsete jookide tootmisel võib olla seadusega reguleeritud, seega palun kontrollige enne kasutamist kohalikke eeskirju.



