Näitan kõiki 22 tulemust

Granucol Ge (50г)

5.09 

Granucol Ge (50г)

Destillaatide ja muu alkoholi puhastamiseks. Eemaldab kõrvalised lõhnad ja maitsed s.h. hallituse maitse.

Doseerimine 20-100g/ 100L kohta. Optimaalne kogus määratakse eksperimentaalselt. Hoitakse lahuses 2 ööpäeva ja filtreeritakse siis välja.

Aktiivne meepärm Coobra 10gr

3.05 

Aktiivne meepärm Coobra 10gr

Prantsuse Saccharomyces Cervisie aktiivne pärm, mis on pühendatud iidade kääritamisele.

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

3.05 

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

Prantsuse pärm, mis on aktiivne CYDRU Saccharomyces Cervisie valmistamiseks, mis on ette nähtud sidrite ja vahuveinide kääritamiseks 25-30 liitri veini jaoks.

Alkoholi pärm COOBRA BASIC T3

3.05 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC T3

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

2.95 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Alkoholi pärm T3

3.56 

Alkoholi pärm T3

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

AROMATIC WINE COMPLEX – Veini pärm Universaalpärm

3.05 

AROMATIC WINE COMPLEX – Veini pärm Universaalpärm

Kuni 25-50 L veini kääritamiseks

Coobra 48 Extreme

5.09 

Coobra 48 Extreme 21% Turbo Yeas

Coobra 48 is a powerful and high technology yeast developed to ferment out 6 kg sugar in 48 hours at any temperature or 8 kg sugar in 5 days where You have good temperature control.
Content: Yeast, nutrient, vitamins and minerals
Net weight: 135g

COOBRA MegaPack 390g (100L 18%)

9.15 

COOBRA MegaPack 390g (100L 18%)

Üks pakend, mis on ette nähtud seadme 100L kinnitamiseks, mis sisaldab:
* 25 kg valget suhkrut
või
* 28 kg glükoosi
Koostis: 390 g net, pärm, keskmine ja mikroelemendid.

Coobra Turbo Clear 24h

3.05 

Coobra Turbo Clear 24h

Veini, õlle ja muud selitaja

Muudab veini, õlle ja muud 24 tunni jooksul selgeks. Ei sobi punasele veinile sest selgitab veinist värvaine välja .

Pärm AlcoPro T48 9kg

6.10 

Pärm AlcoPro T48 9kg

Pärm SpiritFerm X-Press 9KG 21,5%

6.10 

SpiritFerm X-PRESS pärm on uue põlvkonna toode!

SpiritFerm SUPERKLAR 24h

2.54 

SpiritFerm SUPERKLAR  24h

Veini, õlle ja muud selitaja

Muudab veini, õlle ja muud 24 tunni jooksul selgeks. Ei sobi punasele veinile sest selgitab veinist värvaine välja .

SpiritFerm T3 Extreme

3.05 

SpiritFerm T3 Extreme

Käärimise jaoks:
5 kg suhkurt 2 päevaga – toodab 13% alcohol.
6 kg suhkurt 3 päevaga – toodab 15% alcohol.
7 kg suhkurt 4 päevaga – toodab 17% alcohol.

SpiritFerm TC6 BlackMagic + carbon

5.09 

 Alkoholi pärm SpiritFerm TC6 BlackMagic + carbon

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Superpärm COOBRA RUM YEAST

4.58 

Superpärm COOBRA RUM YEAST

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Turbo Carbon – Carbon

3.36 

Turbo Carbon

Add to any High Alcohol Yeast for a clean smooth spirit.

Turbo pärm 8 JAST

5.09 

Turbo pärm 8 JAST.

Superpärm
Segada 6-8kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett  
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

3.81 

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

Superpärm
Segada 6-7kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Made in Sweden.

Turbo pärm Moskva style Spiritferm

5.09 

Turbo pärm Moskva style Spiritferm

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva

7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 3-4 päeva

8kg suhkrut – 19L= kokku 25L

19-20% 5-6 päeva

Turbo Yeast AromaXL T3

3.56 

Turbo Yeast AromaXL T3

To make 25L: first add 21L of water 30°C to your fermenter. Then add 6-7kg of sugar, mix well until fully dissolved. Finally add contents of this sachet. Leave to ferment at 20°C-30°C, best is 25°C. Ready in 3 days!

Ingredients: Yeast, nutrient, vitamins and trace minerals.