Näitan kõiki 21 tulemust

AromaXL Mega Pack

13.00 

Turbo Pärm AromaXL Mega Pack (100L / 16-18%)

Spirit Ferm French Cider

3.00 

Spirit Ferm French Cider siidripärm

Spirit Ferm TOPferm PRO

5.50 

Turbo Pärm “SpiritFerm TOPferm Pro 6-9KG / 21,5%”

Spirit Ferm TOPferm Pro BigPack100

12.00 

Turbo Pärm “SpiritFerm Top Ferm Pro Big Pack 100L / 21,5%”

Spirit Ferm Turbo Fruit

3.50 

Turbo Pärm “Spirit Ferm Turbo Fruit”

Aktiivne meepärm Coobra

3.00 

Aktiivne meepärm “Coobra” (10g)

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

3.00 

Aktiivne pärm COOBRA CIDER

 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

3.00 

Alkoholi pärm COOBRA BASIC Vodka

6kg  suhkurt – 21L = kokku 25L
14% – 2-3 päeva
7kg  suhkurt – 20L = kokku 25L
17% – 4-5 päeva

Superjäst T3

4.00 

Turbo Pärm “Superjäst T3”

SpiritFerm Aromatic Wine Complex

4.00 

Veinipärm “SpiritFerm Aromatic Wine Complex”

Coobra 48 Extreme

5.50 

Coobra 48 Extreme 21% Turbo Yeas

Coobra 48 is a powerful and high technology yeast developed to ferment out 6 kg sugar in 48 hours at any temperature or 8 kg sugar in 5 days where You have good temperature control.
Content: Yeast, nutrient, vitamins and minerals
Net weight: 135g

Coobra Mega Pack

11.00 

Turbo Pärm “Coobra Mega Pack”

AlcoPro T48

5.50 

Turbo Pärm AlcoPro T48 9kg

SpiritFerm SUPERKLAR 24h

2.95 

SpiritFerm SUPERKLAR  24h

Veini, õlle ja muud selitaja

Muudab veini, õlle ja muud 24 tunni jooksul selgeks. Ei sobi punasele veinile sest selgitab veinist värvaine välja .

SpiritFerm T3 Extreme

3.60 

Turbo Pärm SpiritFerm T3 Extreme

 

SpiritFerm TC6 BlackMagic

5.50 

Turbo Pärm SpiritFerm TC6 BlackMagic + carbon

 

COOBRA RUM YEAST

5.50 

Superpärm COOBRA RUM YEAST

 

Turbo pärm 8 JAST

6.00 

Turbo pärm 8 JAST.

Superpärm
Segada 6-8kg suhkrut kuumas vees
ja lisa kääritusnõusse sooja vett
kuni 25l täitumiseni et segu jääks
25 kraadini. Lisa pärm ja sega.

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

4.50 

Turbo pärm Coobra 6 Magnum

 

Moskva style Spiritferm

5.50 

Turbo pärm Moskva style Spiritferm

 

Turbo Yeast AromaXL T3

4.50 

Turbo Yeast AromaXL T3

To make 25L: first add 21L of water 30°C to your fermenter. Then add 6-7kg of sugar, mix well until fully dissolved. Finally add contents of this sachet. Leave to ferment at 20°C-30°C, best is 25°C. Ready in 3 days!

Ingredients: Yeast, nutrient, vitamins and trace minerals.